28. april 2024

Birger Hanzens Åndedræts- og Kuldetræning

I samarbejde med Birger Hanzen afholder vi en Fire&Ice Workshop søndag d. 28. april.

En dag googlede Birger “never sick again” og der begyndte hans rejse fra halvtids-syg til fuldtids Breathwork biohacker. Først som Wim Hof instruktør og siden over andre modaliteter. Nu træner han alle, der vil mere med deres sport eller bare have mere ud af deres liv.

Den version vi tilbyder i Aktivt Velvære kalder vi for Ekstrem Wellness. Mere af det gode og det, der gør os sunde – uden at skulle gøre ret meget selv.

Gennem åndedrættets forbindelse til nervesystemet, kan man også arbejde med følelser, trauma og begrænsinger. Det giver mere fysisk og mentalt overskud, mere energi, mindre smerter og mindre inflamation.

Isvand og kuldeeskponering gør, at din krop går i stress og udskiller dopamin 2,5 gange, der gør dig gladere og stabiliserer blodsukker. Du mærker din krop på en ny måde og mentalt gør det en i stand til at gøre hvad som helst. Alle kan gøre det, det handler bare om at overgive sig og bevare roen. Man bliver lykkelig af isbad.

Den 14. april 2024 kan du opleve den powerfulde wellness form, der er sauna, isbad og åndedrætstræning. Det foregår i tidsrummet 10:00-14:00 og koster 1150,- (medlem eller ej). Der er 12 pladser. Tilmelding og betaling skal ske gennem receptionen på 58 56 17 97 eller info@avpremium.dk

“Alle kan ikke løbe, men alle kan trække vejret” – Royal Breath