Om Aktivt Velvære

Aktivt Velvære har været her siden 2001

Den 21. september 2001 blev Aktivt Velvære stiftet af Claus Bøgild Jensen ( Personlig Træner ), Charlotte Bøgild ( Kost- og livsstilsvejleder ) og to fysioterapeuter, Mette Nyberg og Thomas Harding Nielsen.

Missionen var klar fra start: Aktivt Velvære skulle ikke bare være endnu et fitness center! Målet var at lave et tværfagligt sundhedscenter, der ud fra en helhedsorienteret tilgang til sundhedsfremme, forebyggelse og behandling kombinerede motion, fysioterapi og behandling under ét og samme tag – og det altid med udgangspunkt i en innovativ og professionel tankegang. Siden hen har centeret løbende udviklet sig både på motions- og behandlingssiden.
Nyudviklet udstyr og tidens trends inden for træning er implementeret kontinuerligt, så centeret altid er tidssvarende, ligesom der er kommet flere grene til på behandlingssiden.

Resultatet er et succesfuldt koncept, hvor DU som medlem altid er i centrum, og hvor VI med en bred vifte af muligheder indenfor træning, fysioterapi, kostvejledning og andre behandlingsformer altid står klar med en effektiv løsning til, hvordan du får mere sundhed og velvære i din hverdag. Der er max 10 deltagere på holdet, og undervisningen forestås af en Aut. Fysioterapeut.