Job i Aktivt Velvære

Vi søger dig, der er smilende og servicemindet og som har de bedste intentioner for centeret og vores værdier. Vi søger løbende nyt personale og er altid interesseret i at opsøge nye kræfter og idéer til Aktivt Velvære.

LEDIGE STILLINGER

Grafisk Designer (4-5 timer)

Vi søger en grafisk designer til at varetage vores hjemmeside og app. Derudover skal du lave opslag til vores sociale medier og udarbejde kampagner og tilbud i samarbejde med centerlederen og indehaveren.

Har du mod på det og er du samtidig frisk, smilende og kreativ, så kontakt Claus herunder

Tlf. 20 27 65 19

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Reception

Som receptionist står man for booking af tide, kundeservice i receptionen og over telefonen, diverse rengøringsopgaver og opslag på SoMe. Som receptionist bliver du oplært i opstart i EGYM, bioanalyse og matrix-maskiner. Vi søger smilende, udadvendte, pligtopfyldne receptionister til primært aften- og weekendvagter.

SEND ANSØGNING

Fysioterapi

Er du vore nye behandler i fysioterapi? Du skal være uddannet fysioterapeut og have lyst til at videreudvikle dig i Aktivt Velværes rammer, eller bidrage med nye behandlingsmetoder. Vi søger altid smilende, udadvendte og faglig kompetente fysioterapeuter til vores team.

SEND ANSØGNING

Fitness

Er du vores nye instruktør? Er du eller har du lyst til at blive fitnessuddannet? Eller har du en uddannelse som personlig træner eller holdinstruktør indenfor f.eks. aerobic, spinning eller yoga. Så send gerne en ansøgning. Vi søger løbende motiverende og energiske instruktører til Aktivt Velvære.

SEND ANSØGNING