Skip to main content

Coaching

IMG_2757

Coaching

Coaching er mental fitness til gavn for krop og sjæl. Coaching hos Aktivt Velvære er at få hjælp til at finde de ressourcer, som hjælper dig på vej til at nå dit mål eller afklare, hvad målet er.

Alle mennesker har en masse gode ressourcer, som kan sættes i spil alt afhængig af situationen – nogle gange er det bare sådan, at vi ikke har det fornødne overskud til at finde de ressourcer frem eller ikke lige har energien til at sætte de rette kompetencer i spil. Det kan vi hjælpe dig med.

Coaching er for dig der:
Vil træne, men ikke lige kan finde tiden i kalenderen
Har mål, som du ikke når
Mangler tid til det daglige nærvær
Har svært ved at overskue hverdagens trivialiteter
Ikke trives med dit job og overvejer, hvad du skal gøre
Har indset konsekvenserne af at fortsætte din nuværende livsstil
Føler dig presset og ikke kan se dig ud af det
Mangler motivation til at fastholde dine gode vaner
Har udfordringer med kommunikation / samarbejde med dine relationer

Vi tilbyder coaching face to face i et separat lokale i Aktivt Velvære på Rytterstaldstræde 5, 4200 Slagelse eller via Skype, hvis du bor udenfor lokalområdet. Der er skriftlig opfølgning og motiverende input via mail eller sms efter behov. Vi har indgået samarbejde med GLERUP human resource, som ejes og drives af  Dorte Glerup & Johnny Reimer, der begge er certificerede coaches med hvert deres speciale.

De arbejder med udgangspunkt i, at vi alle er forskellige som mennesker og derfor har behov for noget forskelligt. Hvert enkelt forløb er unikt og tilpasset DIG og dine behov. Deres tilgang til opgaven er nærværende, handlingsorienteret og motiverende – så den eneste forudsætning det kræver er, at du har viljen til at udvikle, forandre eller gøre, hvad der skal til for dig. Har du viljen? – så har vi tid til dig.