Skip to main content

Dorte

Billede-Dorte

Coaching hos Dorte Glerup

Certificeret Stress-, Erhvervs- og Enneagramcoach

Dorte har solid erfaring med coaching af ledere, mellemledere og medarbejdere. Dorte har været selvstændig de seneste fem år og har tidligere arbejdet som personalechef og HR-partner i en stor dansk virksomhed gennem 15 år med ledelse og personaleudvikling som primært fokus. Dorte er oprindelig uddannet revisor og har en HD i regnskab og økonomistyring.

Du mærker straks, at Dorte brænder ‘for den gode relation’ – både i mødet med den enkelte, i teamet og når hun udvikler koncepter for virksomheder. Dortes passion er at rumme ‘menneskers forskellighed’. Og som certificeret Enneagrammet-coach praktiserer hun rummeligheden, når hun arbejder med forskellige mennesker og fungerer på alle niveauer i en organisation.

Jeg har selv en coach, som hjælper mig med:
– At holde fokus på dét jeg vil med livet – og i livet. Såvel privat som erhvervsmæssigt
– At blive klogere på mig selv (og jeg lærer hver gang) med udgangspunkt i enneagrammet og dets muligheder for udvikling
– At se nuancerne i tilværelsen, hvor jeg måtte være kørt fast i mit eget mønster eller mine fastgroede overbevisninger.

Jeg ved, at det er en livslang proces at arbejde med min egen udvikling – og det er en fornøjelse at arbejde med andres udvikling. Min passion er at hjælpe andre mennesker godt på vej – med dét, der er den rette vej for dem. Særligt brænder jeg for den gode relation, hvor kunderne kan mærke min oprigtige interesse, min empati og mit dedikerede fokus på opgaven. Jeg får skyld for at være autentisk, lyttende og rummelig overfor menneskers forskellighed. Og jeg ved, at vi mennesker er forskellige og derfor er alle forløb skræddersyet – der findes ingen standardløsning på mine hylder.

Du vil derfor få serveret de værktøjer, som du har behov for – med udgangspunkt i dit mål, din udfordring eller det, du måtte ønske at arbejde med.

Reference fra kunde, som har benyttet Dorte som coach:

Nu kender jeg vejen

Fra første gang jeg kom hos Dorte, har jeg følt mig tryg og taget godt imod. Jeg var bestemt ikke på toppen, da jeg startede – det var faktisk derfor, at jeg startede i coaching hos GLERUP human resource. Og hver gang jeg mødte op med en udfordring – uanset, hvad det var – ja, så endte det altid med, at jeg gik fra sessionen med oprejst pande og en optimistisk tro på, at det nok skulle gå.

Dorte har været en god coach og sparringspartner i forhold til min lederrolle og min personlige udvikling generelt. Dortes empati gør, at der hurtigt bliver skabt tillid. Jeg mærkede, at der blev lyttet til mig – og det gav mig ro.

Samtidig er jeg også blevet udfordret og har fået nye værktøjer til at håndtere stressede situationer og dagligdags udfordringer. Jeg ved nu, hvad der er vigtigt for mig – og kender konsekvensen, når jeg ikke holder fokus.

Det bedste har været, at jeg har lært at tænke anderledes – tænke nye muligheder og ikke mindst lært at gøre noget andet end det, jeg plejer. Det gør, at jeg har opnået en større respekt omkring min rolle som leder – og at mine medarbejdere er mine medspillere. På hjemmefronten har det hjulpet mig til et større overskud. Og ja, jeg har fortsat noget at arbejde med, men nu kender jeg vejen.

For mig har det været godt at blive holdt fast i et forløb – det har gjort, at jeg undervejs har lært at holde fokus og holde fast. Jeg kan varmt anbefale Dorte, hvis du også føler dig stresset eller presset – eller blot vil have hjælp til at klare en udfordring i din hverdag – såvel privat som på job.

Venlig hilsen
Brian