Skip to main content

Johnny

johnny

Coaching hos Johnny Glerup

Mental Fitness Coach

Johnny arbejder med mental fitness ved at bruge coaching, rådgivning, sparring, erfaringsudveksling og støtte til at forandre dine mønstre og vaner. Det resulterer i effektive livsstrategier og handlinger, så du opnår den rette balance i dit liv. Fundamentet til den rette balance kommer med det rigtige fokus på fysisk træning, sund kost og søvn, som giver et mentalt overskud og daglig energi. Faktorer, der er afgørende for, at du tager den rigtige beslutning for dig. Udvikling kræver indsigt. Indsigt i hvilke faktorer, der indtil nu har forhindret dig i at nå dine mål. Indsigt i at fokusere på dét, der er vigtigt for dig. Indsigt i, hvad der motiverer dig. Dét hjælper Johnny dig også med.

”Jeg er overbevist om, at vi hver især kan skabe et energifyldt og balanceret liv, hvor vi performer maksimalt. Det handler om at have viljen og modet til at forandre, så det skaber udvikling for dig”

Lidt om Johnny Reimer, som mental fitness coach:
Efter næsten et helt arbejdsliv, hvor handel med aktier har haft mit primære fokus – er jeg nu blevet bevidst om, hvordan jeg har formået at balancere i det meget konkurrence-prægede miljø. Jeg er blevet bevidst om, hvad fysisk aktivitet har gjort for min performance såvel på jobbet som i privatlivet. Jeg har været vant til at performe og arbejde med et meget højt pres dagligt – og gennem en lang årrække. Og balancen har jeg opretholdt på grund af mit store fokus på fysisk og mental træning.

Fysisk træning har givet mig det mentale overskud til at få gode tanker og idéer. Fysisk træning har givet mig balancen, så jeg kunne bruge min evne til at udtænke strategier, afstresse og fundet plads til at lade op. Jeg har prioriteret denne del af mit liv meget disciplineret – og brænder nu for at fortælle og rådgive dig. Rådgive dig, så du kan finde balance i dit liv. Så du kan få overskud og energi til at performe på jobbet og derhjemme.

Jeg er blevet bevidst om gevinsterne ved at være fysisk aktiv. Min erfaring deler jeg med dig – for det skal du have glæde af.

Reference fra kunde, som har benyttet Johnny som coach:

Mit liv – mit valg
Et motto jeg lever efter og her kommer Johnny ind i billedet.

Min historie kort fortalt er den, at jeg ganske alene tabte mig 45 kg. på 7-8 måneder. Sund kost og masser af motion – skønt! Masser af ros og klap på skulderen bar mig igennem, men så kom hverdagen = at holde det gode resultat og få det implementeret i hverdagslivet nu, hvor fokus på vægttab ikke var det primære. Klarede også det ved egen kraft 1 års tid, men så begyndte motivationen at svigte. Alt blev almindeligt, og de gamle vaner sneg sig ind i mit liv igen.

Men i kraft af min træning i Aktivt Velvære og i særdeleshed de mange spinningtimer med Johnny, blev personlig træning pludselig en del af mit liv – fordi Johnny tilbød en lille snak om, hvad en personlig træner kan gøre! Det kunne jo aldrig skade lige at høre lidt om det. Jeg havde en gammel idé om, at det kun var noget de der fanatiske træningsmennesker brugte.

MEN, jeg blev SÅ positivt modtaget og fik et helt andet og nuanceret syn på det at bruge en personlig træner / coach. Her blev jeg mødt lige præcis dér, hvor jeg var – lyttende, positivt og med en udstråling af, at det jeg havde behov for er helt normalt – FEDT.

For det jeg havde – og har behov for – er et helt individuelt forløb. Mest med samtaler, støtte, interesse og opbakning, og det har jeg så sandelig fået. Her har jeg fået gode snakke, både med facts og hvor Johnny ‘bare’ har lyttet og vendt lidt op og ned på mine forestillinger – givet mig troen tilbage, netop ved ikke at stile højere end det overkommelige, men alligevel så der blev lavet aftale om små mål til næste gang.

Jeg havde ikke behov for en træner, der piskede mig igennem maskinerne / øvelserne; havde ikke brug for pisken træningsmæssigt, men derimod én som holder mig fast i troen, glæden og hvorfor det er så godt, det jeg gør. DET har nogen altså også brug for, selv om man er 51 år. Så det er også en måde at bruge en personlig træner/coach på – små mål – samtaler over lang tid – vægtkontrol – snakke om hvordan det går – en opmuntrende sms en lørdag eftermiddag – SKØNT.

Hop ud i det! Det er guld værd at arbejde sammen med Johnny, fordi han kender kunsten “at være nærværende”.

Mange hilsner til jer, der læser dette
Hanne