AFMELD OG AFLYS HOLD

Afmelding og aflysning af hold

For at sikre, at vores medlemmer ved, om de har plads på et hold i fornuftig tid, og vi kan sikre fremmødet på holdene og mindske ventelisterne, har vi valgt at have afmeldingsregler, som gælder for både de medlemmer, som er tilmeldt et hold og dem, som står på venteliste. Disse regler er til for at give et mere reelt billede af, hvor mange der gerne vil være på et specifikt hold. Og samtidig øger det også sandsynligheden for at vores medlemmer kan komme på hold, hvis de står på venteliste.

Afmeldingsregler uanset om du er på hold eller på venteliste:
Der er ingen bøde, hvis man står på venteliste og ikke kommer på hold.
Hvis man står på venteliste kan man blive rykket op og på holdet end til 1 time før holdstart – dette sker automatisk når folk afmelder sig i løbet af dagen. Det er også vigtigt at afmelde sig ventelisten, hvis man ikke er sikker på at man kan/vil deltage på holdet, og holde øje med om man er kommet på holdet, for at undgå at få en bøde for ikke at fremmøde.

Før 2 timer før holdstart:

Afmeldelse via online-booking
Gratis afmeldelse

Udeblivelse for hold: Kr. 65,-
Du skal tjekke ind på dit hold senest 10 min inden, holdet starter, ellers kan din plads gå videre til et medlem, der har stået på ventelisten og allerede har tjekket sig ind – så kom i god tid!
Det er derfor ikke muligt at løbe ind på holdet og fremmøde sig efterfølgende.

Aflysning af hold:
Er der nogen tilmeldte til holdet, bliver holdet IKKE aflyst!
Det er derfor vigtigt, at du husker at til- og afmelde dig dine hold, og at vi som minimum har din mailadresse, så du kan få besked om ændringer.
Husk at tjekke din mail for at undgå at komme forgæves. Husk at tilmelde dig holdene, så vi kender det reelle antal, og får timen gennemført i stedet for at aflyse den unødvendigt. Er en time aflyst, vil det fremgå af online systemet min. 2 timer før. Der kan naturligvis opstå undtagelser i form af akut sygdom, men vi gør alt for at begrænse det til undtagelser, så vi alle kan holde formen – også i solskin.