BLIV MEDLEM

Træning i professionelle omgivelser

Indmeldelse kan kun ske i receptionen i følgende tidsrum

Mandag – Torsdag kl. 6:00 – 17:30
Fredag kl. 6:00 – 16:00

Aktivt Velvære er et moderne og innovativt træningscenter. Vi tilbyder dig professionelle rammer til din træning, hvor både serviceniveau, faglighed, renlighed og vedligeholdelse er i højsædet.

Vores træningsudstyr består af Matrix’ maskinpark indenfor både styrke- og kredsløbstræning. LifeFitness står bag de topmoderne redskaber til cardiotræning. Ligeledes har vi afdelinger med det nyeste udstyr inden for både funktionel træning – Junglesport, funktionel crossfit sal  og cykling – E-Tenzor og Praxtour.

Er du til holdtræning, byder vores program på mange forskelligartede træningsformer, så der er helt sikkert også noget for dig. Læs mere om holdtræning under punktet centre.
Vi har åbent alle ugens syv dage med fuld bemanding, så vores professionelle personale står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du har behov for det.

Rundvisning
Ønsker du en præsentation af centerets faciliteter og de muligheder så står vi altid klar til at give dig en rundvisning og uddybning af de mange faciliteter og produkter, vores center rummer.