eGYM CIRKEL TRÆNING

eGym – Cirkel Træning

Vi oplever KÆMPE succes med dette system hos både patienter og medlemmer. Alle kan nemlig bruge eGym, uanset om man er ung, gammel, har skavanker er tyk eller tynd.

Hvad er eGym?
eGym er en intelligent kombination af 9 fuldautomatiske maskiner. eGym-træneren indstiller alle maskiner for dig én gang, og alle dine personlige oplysninger, såsom siddeposition og træningsvægt, gemmes automatisk på dit personlige armbånd. Alle deltagere træner og skifter maskiner på samme tid, hvorved du kan udføre en komplet workout på 30 minutter ved 2 runder.

Du har brug for en introduktionen inden du kan gå i gang.
Kontakt receptionen for tidsbestilling
Du kan bestille tid hos en fysioterapeut til prisen 329,- (inkl. armbånd) hvis du har skavanker der skal tages højde for, ellers kan vores receptionister hjælpe dig med en tid.

eGym er velegnet til alle, der ønsker at opnå synlige resultater på kort tid. Under træningen modtager fitnessmedlemmer træningsvejledning via skærmen, som gør op med eventuelle skader eller forkert udførelse af øvelserne. Du træner altså hurtigt, sikkert og utrolig nemt. Det, der gør eGym unik, er de forskellige træningsmetoder med effektiv periodisering. Ved hjælp af øget excentrisk modstand stimuleres fedtforbrændingen så godt, at kroppen fortsætter med at forbrænde fedt i 3 dage. Derudover opbygger man ved denne træningsmetode ekstra muskler, hvilket også sikrer en bedre forbrænding på lang sigt. Det er vigtigt, da muskler gør dig slank, stærk, beskytter dine led og sikrer en bedre kropsholdning!

eGym+

Banebrydende NYHED i AV!
eGym+ -din personlige digitale træner

De 3 forskellige eGym+ muligheder
Herunder kan du se de forskellige muligheder der er inden for eGym+

eGym+ Programmer

Her får du adgang til 8 helt nye træningsprogrammer som er en udvikling af det eGym du kender. Om dit fokus er vægttab, body toning eller muskelopbygning, så har eGym+ et program der passer til dig.

Nå dine mål med målrettet træning!

eGym+ programmerne sælges som et PBS medlemskab ved siden af dit normale medlemskab og er Gyldig fra du køber det til du opsiger

Pris 149,- pr. måned

eGym+ Medlemsrejsen

6 måneders forløb til dig der vil nå dit mål!
1. måned mødes du og din træner 1 time til
* Opstart
& målsætning
* Bioage analyse
* introduktion til eGym+ programmer & App

Efterfølgende mødes du og din træner 30 min. pr. måned til
* Opfølgning
* Snak om motivation og resultat
* Bioage analyse

* Evt. Justering af program og øvelser

Pris for 6 måneders forløb 1199,-

Bioage Analyse

Hvordan er din sundhed? Hvad kan forbedres?
Her kortligger vi din kropssammensætning og generelle sundhedstilstand ud fra en sammensætning af Cardiotest, Flexibilitetstest & Kropsanalyse (Tanita vejning)

Målingerne foretages på eGym armbåndet som giver dig dine resultater direkte ind på vores AV Fitness App. Udregningerne fra de 3 test samt evt. styrkemåling på eGym maskinerne giver dig et samlet resultat der kaldes BIOAGE

Analysen varer ca 30 min og du skal bestille tid til dette i receptionen eller på 58561797

Pris 150,- pr. gang


Er det kedeligt at træne?

Ikke med eGym systemet. Du træner maks. et minut på hver maskine. Uden ventetid og uden at det bliver kedeligt! Desuden giver berøringsskærmen dig det rette fokus og den rette adspredelse: Før du opdager det, er der gået 30 minutter!

Opnår du ingen eller få resultater?
I de normale trænings maskiner hvor vi selv sørger for indstillingerne har vi hurtigt tildens til at side fast, træne det samme uden rigtig at udvikle os eller se de store resultater. Med de afvekslende træningsmetoder og optimal muskelbelastning med eGym er dine resultater garanteret! Systemet vil hele tiden sørge for at du udvikler dig i din træning.

Indsigt i dine fremskridt
Når du træner med dit eGym armbånd har du altid adgang til dine træningsresultater. Maskinerne giver øjeblikkelig feedback, og dine resultater kan ses i vores AV Fitness App!

eGym Priser

eGym intro inkl. armbånd rec / fys   150,- / 319,-
eGym+ Programmer (PBS Medlemskab)   kr. 149,- pr måned
eGym+ Medlemsrejsen (6 måneders forløb)   kr. 1199,-
Bortkommet armbånd (nyt)   kr. 99,-