eGYM CIRKEL TRÆNING

eGym – Cirkel Træning

Vi oplever stor succes med dette system både patienter og medlemmer.
Alle kan nemlig bruge eGym, uanset om man er ung, gammel, har skavanker er tyk eller tynd.

Hvad er eGym?
eGym er en intelligent kombination af 9 fuldautomatiske maskiner. eGym-træneren (Aut. Fysioterapeut eller personlig træner) indstiller alle maskiner for dig én gang, og alle dine personlige oplysninger, såsom siddeposition og træningsvægt, gemmes automatisk på dit personlige armbånd. Alle deltagere træner og skifter maskiner på samme tid, hvorved du kan udføre en komplet workout på 30 minutter. Uden ventetid og uden at det bliver kedeligt.

Ønsker du introduktionen hos en fysioterapeut skal du kontakte receptionen på 58561797. Ønsker du en af vores personlige trænere kan du købe introduktionen her på hjemmesiden og vil derefter blive kontaktet.
En introduktionstime koster 299,- (inkl. armbånd)

eGym er velegnet til alle, der ønsker at opnå synlige resultater på kort tid. Under træningen modtager fitnessmedlemmer træningsvejledning via skærmen, som gør op med eventuelle skader eller forkert udførelse af øvelserne. Du træner altså hurtigt, sikkert og utrolig nemt. Det, der gør eGym unik, er de forskellige træningsmetoder med effektiv periodisering. Ved hjælp af øget excentrisk modstand stimuleres fedtforbrændingen så godt, at kroppen fortsætter med at forbrænde fedt i 3 dage. Derudover opbygger man ved denne træningsmetode ekstra muskler, hvilket også sikrer en bedre forbrænding på lang sigt. Det er vigtigt, da muskler gør dig slank, stærk, beskytter dine led og sikrer en bedre kropsholdning!

Ingen tid til at træne?
Det eneste, du har brug for, er 2 x 30 minutter om ugen for at se resultater! Ingen tid er ingen undskyldning…

Besvær med at indstille maskinerne?
Så har vi en god nyhed til dig! eGym-træneren indstiller alle maskiner for dig én gang, og alle dine personlige oplysninger, såsom siddeposition og træningsvægt, gemmes automatisk på dit personlige armbånd. Du træner altså hurtigt, sikkert og utrolig nemt!

Er det kedeligt at træne?
Ikke med eGym: Du træner maks. et minut på hver maskine. Uden ventetid og uden at det bliver kedeligt! Desuden giver berøringsskærmen dig det rette fokus og den rette adspredelse: Før du opdager det, er der gået 30 minutter!

Opnår du ingen eller få resultater?
I de normale trænings maskiner hvor vi selv sørger for indstillingerne har vi hurtigt tildens til at side fast, træne det samme uden rigtig at udvikle os eller se de store resultater. Med de afvekslende træningsmetoder og optimal muskelbelastning med eGym er dine resultater garanteret! Systemet vil hele tiden sørge for at du udvikler dig i din træning.

Ingen indsigt i dine fremskridt?
Med eGym har du altid og overalt adgang til dine træningsresultater. Maskinerne giver øjeblikkelig feedback, og dine resultater kan straks ses i den gratis eGym Fitness-app!

Køb din introduktion med en personlig træner klik her

>> Kombiner evt. dit opstartsprogram med eGym intro.
Du har nu mulighed for at benytte 1 af dine klip fra opstartsprogrammet til at blive sat i gang med vores eGym cirkel træning. Læs mere om Opstartsprogrammet her

eGym   Pris
eGym intro inkl. armbånd   kr. 299,-
eGym Premium opgradering   alm. fys / pt takst
Bortkommet armbånd (nyt)   kr. 99,-