egym – cirkel træning

eGym – Cirkel Træning

Vi oplever stor succes med dette system til vores patienter. Alle kan nemlig bruge eGym, uanset om man er ung, gammel, har skavanker er tyk eller tynd.

Hvad er eGym?
eGym er en intelligent kombination af 9 fuldautomatiske maskiner. eGym-træneren (Aut. Fysioterapeut) indstiller alle maskiner for dig én gang, og alle dine personlige oplysninger, såsom siddeposition og træningsvægt, gemmes automatisk på dit personlige armbånd. Alle deltagere træner og skifter maskiner på samme tid, hvorved du kan udføre en komplet workout på 30 minutter. Uden ventetid og uden at det bliver kedeligt.

Bestil tid hos din Fysioterapeut til en introduktionstime. En introduktionstime koster 299,- (inkl. armbånd)
eGym er velegnet til alle, der ønsker at opnå synlige resultater på kort tid. Under træningen modtager fitnessmedlemmer træningsvejledning via skærmen, som gør op med eventuelle skader eller forkert udførelse af øvelserne. Du træner altså hurtigt, sikkert og utrolig nemt. Det, der gør eGym unik, er de forskellige træningsmetoder med effektiv periodisering. Ved hjælp af øget excentrisk modstand stimuleres fedtforbrændingen så godt, at kroppen fortsætter med at forbrænde fedt i 3 dage. Derudover opbygger man ved denne træningsmetode ekstra muskler, hvilket også sikrer en bedre forbrænding på lang sigt. Det er vigtigt, da muskler gør dig slank, stærk, beskytter dine led og sikrer en bedre kropsholdning!

Ingen tid til at træne?
Det eneste, du har brug for, er 2 x 30 minutter om ugen for at se resultater! Ingen tid er ingen undskyldning…

Besvær med at indstille maskinerne?
Så har vi en god nyhed til dig! eGym-træneren indstiller alle maskiner for dig én gang, og alle dine personlige oplysninger, såsom siddeposition og træningsvægt, gemmes automatisk på dit personlige armbånd. Du træner altså hurtigt, sikkert og utrolig nemt!

Er det kedeligt at træne?
Ikke med eGym: Du træner maks. et minut på hver maskine. Uden ventetid og uden at det bliver kedeligt! Desuden giver berøringsskærmen dig det rette fokus og den rette adspredelse: Før du opdager det, er der gået 30 minutter!

Opnår du ingen eller få resultater?
Med de afvekslende træningsmetoder og optimal muskelbelastning med eGym er dine resultater garanteret!

Ingen indsigt i dine fremskridt?
Med eGym har du altid og overalt adgang til dine træningsresultater. Maskinerne giver øjeblikkelig feedback, og dine resultater kan straks ses i den gratis eGym Fitness-app!