Skip to main content

Fysioterapi

IMG_2822

Fysioterapi

Aktivt Velværes Fysioterapeutiske klinikker

Vores Fysioterapi har lokaler i Aktivt Velvære på Rytterstaldstræde 5, 4200 Slagelse.
Her tilbyder vi alle former for fysioterapeutiske behandlinger og genoptræning både som individuelle forløb og som holdtræning.
Vi arbejder helhedsorienteret og forsøger at finde frem til årsagen frem for kun at behandle symptomet. Træning og øvelser bliver målrettet dig og dine behov! Som et led i din behandling, har fysioterapeuterne mulighed for at benytte Aktivt Velværes træningsfaciliteter.

Tilsyn med fysioterapeutklinikker, 2017
Tilsynsrapport – Aktivt Velvære autoriseret fysioterapeuter Aps. – læs mere her

Fysioterapien er delt op i to klinikker, den autoriserede Fysioterapi Klinik med ydernummer og Sports og Fysioterapi Klinik uden ydernummer.

Bemærk! Du behøver ikke være medlem af Aktivt Velvære for at blive behandlet i de to klinikker.

Autoriserede Fysioterapi Klinik med ydernummer
Den autoriserede fysioterapeutiske klinik yder kun behandling med henvisning, klinikken tager imod forsikringspatienter og har også overenskomst med Sygesikringen og Danmark. Det betyder, at du kan få tilskud til din behandling, såfremt du har en lægehenvisning eller er medlem af Danmark.

Vær opmærksom på at der, for at gøre din behandling så effektiv som muligt, kan blive benyttet ydelser, som ikke udløser tilskud fra den offentlige sygesikring. Dette kan være Akupunktur, Ultralydsscanning, Shockwave eller optapening.

Sygeforsikring “danmark” giver tilskud til fysioterapeutiske behandlinger, der er ydet af en autoriseret fysioterapeut efter henvisning fra læge. Læs mere om “danmark”s takster hér 


Sports og Fysioterapi Klinik uden ydernummer
Den fysiologiske sportsklinik har særlige kompetencer inden for sportsskader og yder effektiv behandling af din skade. Klinikken kræver ikke henvisning og derfor udløses ingen form for tilskud. I alle behandlinger er eventuel anvendelse af Akupunktur, Ultralydsscanning eller Shockwave inkluderet, dog er der en tillægsydelse på op-tapening.

Forsikring
Har du en forsikring der dækker dine behandlinger, skal du medbringe skriftig accept fra dit forsikringsselskab ved førstegangsundersøgelse, og vi sørger for, at dine regninger bliver sendt direkte.

Forsikringspatienter med krav om henvisning kan ikke booke tid i sportsklinikken uden en egenbetaling også. Forsikringspatienter uden krav om henvisning fra selskabets side kan godt henvises til sportsklinikken.

Bemærk at priserne er forskellige i de to klinikker, klik her for at se priserne.
Priser reguleres 2 gange årligt efter overenskomst med sygesikringen.

For bestilling af behandlingstid kontaktes receptionen i
Aktivt Velvære på tlf. 58 56 17 97.

Klinikkerne tilsammen tilbyder:

 • Individuel fysioterapeutisk behandling
 • Genoptræning
 • Individuelle genoptræningsprogrammer til selvtræning
 • Sportsspecifikke træningsprogrammer
 • Løbestilsanalyse
 • McKenzie behandling
 • Ultralyds scanning
 • Shockwave behandling
 • Akupunktur
 • Parkinson cykel
 • Holdtræning – Parkinson og Neurologisk