wellness – massage & zoneterapi

Massage og Zoneterapi

Ren velvære eller hjælp til de anspændte muskler?

Få dybdegående oliemassage, zoneterapi eller fodmassage i Aktivt Velvære.
Her under kan du se priser, tider samt læse mere om de forskellige behandlinger.

Lene

Lene er vores selvstændige massør og zoneterapeut. Hun har klinikken Knudepunktet – massage og zoneterapi og bor på vores 1. sal ved yogasalen.

Lene er uddannet fysiurgisk massør, sportsbehandler og zoneterapeut. Hun har flere kurser i triggerpunktsakupunktur, øreakupunktur, skadesterapi, muskelterapi og RAH-behandling samt 300 timers uddannelse med eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Lene er registreret alternativ behandler (RAB) i zoneterapi og kunder kan derfor få tilskud fra sygeforsikring Danmark, hvis der er tale om lægeligt stillet lidelse.

Mange forsikringsselskaber og private sundhedsforsikringer giver også tilskud eller dækker helt til zoneterapi – og enkelte selskaber til fysiurgisk massage. Undersøg hos dit forsikringsselskab.

Læs mere her

Fysiurgisk massage

Lider du af spændingshovedpine, ømme nakke- og rygmuskler eller andre muskler?

Den fysiurgiske massage er opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer og er en afspændende, dyb massage, der afhjælper hovedpine, muskelspændinger og løsner myoser.
Ved den dybe og specifikke muskulære massage øges blodcirkulationen dybt inde i musklen, som  genopbygger sig selv hurtigere efter en skade eller overbelastning. Massagen fremskynder helingen af den skade, der allerede er tilstede og virker smertelindrende.

Massagen indledes med en kort afklarende samtale omkring dine symptomer og  de berørte områder, hvorefter massøren lægger en behandlingsplan ud fra dine symptomer og oplevelser, de berørte musklers placeringer og deres indbyrdes samarbejde og påvirkninger af hinanden. Behandlingen er derfor helhedsorienteret og ikke kun begrænset til den specifikke muskel.

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandling af dine fødder og underben.
Zoneterapi er en behandlingsform, der baserer sig på idéen om, at alle dele af kroppen har hver sin reflekszone på fødderne. Ubalancer i kroppen kan være vanskelige at håndtere, men med zoneterapi kan man med tryk under fødderne gå ind og stimulere de enkelte reflekszoner. Det skaber en vekselvirkning gennem kroppen og fjerner energiblokeringer. Det betyder at impulserne i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk – og kroppens selvhelbredende kræfter er sat i gang.

Zoneterapi kan bl.a. afhjælpe fordøjelsesproblemer, gener ved astma, væskeophobninger, hovedpine/migræne, bihule- og mellemørebetændelser og hormonelle ubalancer. Zoneterapi kan bruges til at lindre akutte symptomer eller kroniske lidelser, men også til at forebygge og vedligeholde et godt helbred.

Zoneterapi er for alle uanset alder og køn – Første Behandling indledes med en afklarende samtale om dine symptomer, hvorefter zoneterapeuten lægger en plan og behandler dine fødder og underben. Derfor vil første behandling altid være 60 min. (500,-)

Udkørende behandlinger

Vær opmærksom på, at klinikken ligger på 1. sal uden elevator.

Kan du ikke komme til Lene, er der ingen grund til bekymring. Hun har muligheden for at komme og behandle dig i dit eget hjem og medbringer alt, der skal bruges til behandlingen (briks, lagner, olie mv.).

Udkørende behandlinger tilbydes i Slagelse, Vemmelev og Korsør.

Kontakt Knudepunktets telefon for tidsbestilling (online tidsbestilling ikke mulig)

Tidsbestilling

Lene behandler hver

Mandag kl. 8.00 – 12.00
Tirsdag kl. 9.30 – 13.00 / 16.00 – 20.00
Onsdag kl. 8.00 – 13.00
Torsdag kl. 9.30 – 13.00

Tryk her for onlinebooking

Priser

Fysiurgisk Massage

30 min. ………………. 300,-                                                                             Anbefalet tid hvor det kun er et enkelt område der skal masseres ex. golf/tennisalbue, smerter i en skulder, ømhed i lænden mv.

45 min. ………………. 425,-                                                                            Anbefalet tid ved 2 områder, der skal behandles ex. ondt i nakke/skuldre eller smerter i lænden, hvor smerten trækker ned i benene. Effektiv massage af benenes for- og bagside tager også 45 min.

60 min. ………………. 550-,                                                                               Anbefalet tid ved 3 områder, der skal behandles ex. ondt i både nakke/skuldre og ryg, hvor smerten trækker ned i benene.

75 min. ………………. 700,-                                                                               Anbefalet tid hvis du ønsker en helkropsmassage incl. massage af hænder, fødder og ansigt, eller hvis du ønsker en stressminimerende massage med fokus på ro og nervesystemet.

Udkørende Behandlinger
60 min. ………………. 700,-

Zoneterapi Første Behandling
60 min. – 500,-

Zoneterapi Efterfølgende Behandling
45 min………………… 375,-
60 min. ………………. 500,-

Udkørende Behandlinger
60 min. ………………. 650,-