wellness – massage & zoneterapi

Massage og Zoneterapi

Ren velvære eller hjælp til de anspændte muskler?

Få dybdegående oliemassage, zoneterapi eller fodmassage i Aktivt Velvære.
Her under kan du se priser, tider samt læse mere om de forskellige behandlinger.

Kontakt receptionen for tidsbestilling på tlf. 58561797.

Kombiner eventuelt din Massagebehandling med afslappende Saunagus.
Vores behandlere er i huset hver mandag og torsdag samme dag som vores gus mestre.
Læs mere om vores saunagus – klik her

Der kan købes Gavekort til de forskellige massagebehandlinger på vores webshop – klik her

Lene (Formiddag)

Lene er uddannet fysiurgisk massør, sportsbehandler og zoneterapeut. Hun har flere kurser i triggerpunkts og øre akupunktur samt 300 timers uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Lene er registreret alternativ behandler (RAB) i zoneterapi og kunder kan derfor få tilskud fra Danmark, hvis der er tale om en lægeligt stillet lidelse. Mange forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer giver også tilskud eller dækker helt.

Fysiurgisk massage

Lider du af spændingshovedpine, ømme nakke- og rygmuskler eller andre muskler?

Den fysiurgiske massage er opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer og er en afspændende, dyb massage, der afhjælper hovedpine, muskelspændinger og løsner myoser.
Ved den dybe og specifikke muskulære massage øges blodcirkulationen dybt inde i musklen, som  genopbygger sig selv hurtigere efter en skade eller overbelastning. Massagen fremskynder helingen af den skade, der allerede er tilstede og virker smertelindrende.

Massagen indledes med en kort afklarende samtale omkring dine symptomer og  de berørte områder, hvorefter massøren lægger en behandlingsplan ud fra dine symptomer og oplevelser, de berørte musklers placeringer og deres indbyrdes samarbejde og påvirkninger af hinanden. Behandlingen er derfor helhedsorienteret og ikke kun begrænset til den specifikke muskel.

Terapeutisk fodmassage

Terapeutisk fordmassage er velvære helt ud til tåspidserne!! Pas godt på dine fødder – de skal bære dig igennem hele livet. Vores fødder bærer rundt på os mange timer om dagen, ofte indespærret i sko og der opstår hurtigt ømhed og spændinger i føddernes muskler og bindevæv. En god omgang terapeutisk fodmassage gavner hele kroppen. Massagen giver øget blodcirkulation, afhjælper trætte, hævede, ømme fødder og giver større bevægelsesfrihed i både muskler og led. Affaldsstoffer udskilles, muskulaturen afspændes og blødgøres og fodmassagen frigiver energi og velvære til hele kroppen. Det er ikke zoneterapi, men en reel massage af overfod, fodsål, hæl, tæer og underben. Massagen afsluttes med indsmøring af fødderne i nærende fodcreme, inden du sendes ud i hverdagslivet igen –  nu svævende på nye, lette fødder.

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandling af dine fødder og underben.
Zoneterapi er en behandlingsform, der baserer sig på idéen om, at alle dele af kroppen har hver sin reflekszone på fødderne. Ubalancer i kroppen kan være vanskelige at håndtere, men med zoneterapi kan man med tryk under fødderne gå ind og stimulere de enkelte reflekszoner. Det skaber en vekselvirkning gennem kroppen og fjerner energiblokeringer. Det betyder at impulserne i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk – og kroppens selvhelbredende kræfter er sat i gang.

Zoneterapi kan bl.a. afhjælpe fordøjelsesproblemer, gener ved astma, væskeophobninger, hovedpine/migræne, bihule- og mellemørebetændelser og hormonelle ubalancer. Zoneterapi kan bruges til at lindre akutte symptomer eller kroniske lidelser, men også til at forebygge og vedligeholde et godt helbred.

Zoneterapi er for alle uanset alder og køn – Første Behandling indledes med en afklarende samtale om dine symptomer, hvorefter zoneterapeuten lægger en plan og behandler dine fødder og underben. Derfor vil første behandling altid være 60 min. (500,-)
Der afsluttes med afslappende fodmassage og indsmøring af fødderne i nærende fodcreme samt 5 minutters hvile.

Tidsbestilling

Lene behandler hver

Mandag kl. 9.00 – 12.00
Torsdag kl. 9.30 – 12.30

Kontakt receptionen for tidsbestilling på tlf. 58561797

Priser

Fysiurgisk Massage
30 min. – 250,-
45 min. – 375,-
60 min. – 500,-

Terapeutisk Fodmassage
45 min. – 375,-

Zoneterapi Første Behandling
60 min. – 500,-

Zoneterapi Efterfølgende Behandling
45 min. – 375,-
60 min. – 500,-

Cecilie (Aften)

Cecilie studere dagligt til fysioterapeut på 5. Semester ud af 7, hvor manuel behandling bestående af blandt andet massage er et stort aspekt af faget.

Cecilie besidder en bred viden om kroppens anatomi og har sin erfaring fra sit studie samt sit arbejde som både personlig træner og instruktør.

Så døjer du med spændte muskler eller skader i forbindelse med din træning, er du i gode hænder hos Cecilie

Massage

Er du øm i musklerne efter hård træning, er du ved at komme dig efter en muskulær skade eller har du brug for at få kroppen helt ned i gear?

Massagen øger blodgennemstrømningen og forbedrer ilttilførslen til overspændte områder med ophobning af affaldsstoffer.  Musklerne og det omkringliggende væv i det berørte område smidiggøres og blodtilførslen til området øges, hvilket giver øget tilførsel af ilt og næringsstoffer til musklens celler og nemmere udskillelse af affaldsstoffer. 

Efter massagen vil du opleve afspænding, formindskede smerter og øget bevægelighed og du kan få råd og vejledning om hvilke øvelser, stræk mv, som du evt. vil have stor gavn af for at undgå fremtidige spændinger i de berørte områder.

Tidsbestilling

Cecilie behandler hver

Torsdag kl. 16.00 – 20.00 

Kontakt receptionen for tidsbestilling på tlf. 58561797

Priser

Massage
30 min. – 200,-
60 min. – 385,-