MATRIX cycling

MATRIX CXP TRÆNINGS CYKLEN

Som medlem i Aktivt Velvære kan du deltage på forskellige cykeltimer i cykelsalen.

“CXP Target Training Cycle” har en unik konsol, der gør brug af animationer og farver for at motivere medlemmerne, overvåge deres præstation og hjælpe dem med at nå deres mål. De tre LED-farver viser den enkelte brugers præstationsniveau i forhold til vedkommendes personlige mål, alt imens instruktøren guider brugeren gennem træningen.

GUIDED BY COLOR

  • Blå: under målet
  • Grøn: mål nået
  • Rød: over målet

METRICS THAT MATTER

De forskellige parametre, instruktørerne benytter sig af til at oprette hold ud fra watt, kalorier, RPM, puls eller distance, er unikke for CXP Target Training Cycle. De kan bruges til de indendørs hardcore-cykelentusiaster eller til medlemmer, der blot ønsker hyggelig holdundervisning. Den integrerede FTP-test og en submaksimal pulstest hjælper medlemmerne med at sætte personlige mål, der matcher deres eget niveau og valgte parameter helt nøjagtigt:

  • Watt
  • Kalorier
  • RPM
  • Puls
  • Distance

IT’S ALL IN THE DETAILS

Designet har taget højde for de mest forskelligartede, vigtige detaljer ud fra omfattende forskning i de forskellige behov, som brugerne, instruktørerne, fagfolk og serviceteknikere har. Eksempelvis er svinghjulet placeret bagved, styr og sæde er nemme at indstille. CXP har en momentføler, en konsol med wi-fi og ANT+ Bluetooth

Vi benytter klamper hvor mærket ”LOOK” Kan benyttes. Mærket ”SPD” kan også benyttes, men sidder dog ikke lige så godt fast.

Uanset tidspunktet på dagen, niveauet af klassen eller instruktøren, er du garanteret en effektiv, tilpasset og motiverende træning med den optimale intensitet. Prøv den fantastiske cykel – start med holdet Intro Cycling – Læs mere om holdet under holdbeskrivelser.

Har du ikke selv en pulsmåler (skal være den coded model enten T31 coded, eller T61 coded), kan den lånes i receptionen første gang mod pant. Derefter koster det Kr. 50,- at leje en pulsmåler. Det er vigtigt, at pulsmåleren sidder korrekt. Selve måleren skal fugtes med lidt vand, så den kan modtage signaler og ikke mindst vende sådan, at navnet kan læses rigtigt af folk, som står overfor dig. Er du kvinde, skal den sidde under sports-bh’en. Har du ikke cykelsko, så tag indendørs kondisko med. Vi har tå-klamper, som du kan sætte på skoene.

Vel mødt!

Hilsen Cykelteamet.