e-tenzor cykel

E-Tenzor cykel 

Kom i form på Aktivt Velværes Synergy Cycling!
Som medlem i Aktivt Velvære kan du deltage på forskellige cykeltimer i cykelsalen.

Her kører vi på e-Tenzorcykler, som er baseret på patenteret teknologi fra Aalborg Universitet og udviklet i samarbejde med Chris MacDonald. Modstandsmæssigt set svarer disse cykler til udendørs cykling, ligesom det er muligt at kombinere personligt handicap, gear (belastning) og kadence. Dette giver den optimale træning, uanset om du er motionist eller top atlet. Desuden kan du med disse cykler holde øje med din reaktion i hjertefrekvensen angivet i procent af din maksimale puls. På eTenzor cyklerne kører vi Synergy Cycling programmer, som viser færdige ”køreplaner” for hver undervisningstime. Programmerne er udviklet af fysioterapeuter og fysiologer.

Uanset tidspunktet på dagen, niveauet af klassen eller instruktøren, er du med Synergy Cycling garanteret en effektiv, tilpasset og motiverende træning med den optimale intensitet. Prøv den fantastiske cykel – start med holdet Intro Cycling – Læs mere om holdet under holdbeskrivelser.

Ønsker du at komme i gang med E-Tenzor cykling, men har ikke mulighed for at deltage på vores Intro timer – eller ønsker en ene time – så kan du booke en personlig træner til at forestå introduktionen til dette cykelkoncept – læs mere om personlig træning her

Har du ikke selv en pulsmåler (skal være den coded model enten T31 coded, eller T61 coded), kan den lånes i receptionen første gang mod pant. Derefter koster det Kr. 50,- at leje en pulsmåler. Det er vigtigt, at pulsmåleren sidder korrekt. Selve måleren skal fugtes med lidt vand, så den kan modtage signaler og ikke mindst vende sådan, at navnet kan læses rigtigt af folk, som står overfor dig. Er du kvinde, skal den sidde under sports-bh’en. Har du ikke cykelsko, så tag indendørs kondisko med. Vi har tå-klamper, som du kan sætte på skoene.

Kend din vægt. Der er vægte både i herrernes og damernes omklædningsrum.

Timen starter med, at du bliver målt, så cyklen kan indstilles ergonomisk korrekt til dig. Derefter får du en grundig instruktion i cyklens funktioner, du kører en test til indstilling af handicap, og du kører et program, så du har afprøvet det hele.

Indstillingen til din cykel kan du gemme på AV’s cykel-app. som du finder her:
https://itunes.apple.com/us/app/aktivt-velv-res-tr-ningscykler/id900037397?l=da&ls=1&mt=8″>https://itunes.apple.com/us/app/aktivt-velv-res-tr-ningscykler/id900037397?l=da&ls=1&mt=8

Vel mødt!

Hilsen Cykelteamet.