covid-19

Retningslinjer i forbindelse med covid-19

VI HAR I ØJEBLIKKET LUKKET FITNESS CENTERET NED PGA CORONASITUARTIONEN – VI FORVENTER AT KUNNE ÅBNE OP IGEN SÅ SNART VI FÅR LOV.

NEDENSTÅENDE RETNINGSLINJER GØR SIG GÆLDENE NÅR CENTERET ÅBNER OP IGEN:

Pas godt på jer selv og hinanden og hjælp os med at overholde og respektere disse regler så vi sammen og sikkert kan åbne op igen.
Vi har normale åbningstider:

mandag – torsdag 6.00 – 21.30
fredag 6.00 – 20.00
lørdag – søndag 7.00 – 18.00 

Vi opfordre alle vores medlemmer til at udnytte hele åbningstiden, for at undgå store forsamlinger i tidsrummet 9.00 – 12.00 og 16.00 – 19.00.

Myndighedernes retningslinjer skal fortsat overholdes
– Hold afstand
– Host og nys i ærmet
– Vask og afsprit hænder hyppigt
– Bliv hjemme ved de mindste symptomer

Myndighedernes anbefaling er at der holdes 1 meters afstand til hinanden. Derfor vil der i centeret være skiltet om max antal personer i de forskellige lokaler. Visse hold kan endnu ikke åbne og andre hold kan udføres udendørs eller med mindre antal deltagere. Information om dette vil komme ud på Facebook og i online bookingsystemet.

Konditionsmaskinerne i både fitness området samt 2. sal skal som udgangspunkt benyttes som opvarmning inden styrketræning. Har du brug for mere hård kondition anbefaler vi at du benytter vores cykelsal uden for holdtimerne. Bemærk der skal benyttes cykelsko til disse cykler. Kontakt receptionen for mere info. Vi sørger for håndsprit rundt i hele centeret men vi anbefaler at du medbringer din egen håndsprit.
Derudover skal du huske et håndklæde, evt. egen træningsmåtte og indendørs sko. For at undgå større forsamling i omklædningsrummene opfordre vi alle, så vidt det er muligt, til at klare omklædning og bad derhjemme.

Der er forskellige retningslinjer i forhold til fitness og fysioterapi.
Derfor kan det være svært at finde hoved og hale i disse regler.
Reglerne gældende kun for fysioterapien finder du her

Nye Retningslinjer
Fra på torsdag d. 29/10 skal alle bære mundbind eller visir, når man kommer ind i Aktivt Velvære og bevæger sig ned i omklædningen eller skal ned til fysioterapien. Når man går ud af omklædningsrummet i sit træningstøj, skal man ikke have mundbind på og heller ikke, når man bevæger sig mellem maskiner og øvelser. Mundbindet skal igen påføres, når man forlader omklædningen og Fysioterapien. Der skal også bæres mundbind, når man færdes rund i cafe-området og henter kaffe, hvorefter mundbindet kan tages af, når man igen sidder ned. Holdundervisere skal ikke bære mundbind, og det skal I heller ikke, hvis I deltager på holdene.

Tjek ind
Vi opfordrer alle til at være ekstra opmærksom på at tjekke ind til fitness og til fysioterapi når I træder ind i centeret. På den måde kan vi hurtigt opspore og kontakte medlemmer, hvis der har været et covid-19 smittet medlem i centeret.
Derudover anbefaler vi, at man vælger at lægge sin træning på de tidspunkter, hvor der er færrest i centeret – tjek vores Facebook for at se dage og tidspunkter, hvor der er ekstra god plads i centeret.

Behandling i fysioterapien
Du skal nu bære mundbind under HELE dit besøg hos fysioterapeuten.
Du skal også bære mundbind hvis du sammen med fysioterapeuten træner eller laver øvelser i fitnesscenteret. Dette er fordi du er sammen med sundhedsfagligt personale.

Holdundervisning Fitness:
De nye retningslinjer betyder, at vi i Aktivt Velvære fra på mandag d. 26/10 og 4 uger frem kun har 9 deltagere og 1 instruktør på alle vores hold. HUSK derfor selv at tjekke på online holdbooking, om du er på venteliste eller ej.
I det omfang det er muligt, supplerer vi med EKSTRA HOLD – tjek derfor holdoversigten, hvor de nye hold vil fremgå fra mandag d. 26/10. For at gøre det mest fair, opfordrer vi til, at man ikke booker sig på mere end 2 hold om dagen, så alle har mulighed for at komme på hold.

Holdundervisning under Fysioterapien:
I følge de nye retningslinjer må fysio-relateret hold gerne overstige forsamlingsforbudet på 10 pers. Hvis der kan opretholdes afstand og at alle  deltagere samt underviser skal bære mundbind under hele timen.

Rengøring:
Rengøring i Aktivt Velvære er stadig en opgraderet prioritering.
Vi passer på os selv og andre ved at huske håndklæde, spritte hænder og maskiner af samt holde afstand. Vi vil gerne takke alle medlemmer for at være gode til at tage hensyn, passe ekstra på og spritte af – det gør en forskel

Vi ved, hvor stor betydning træning og socialt samvær har for mange af os. Vi opfordrer og ønsker, at alle kan fortsætte deres træning, så den fysiske form, immunforsvar, humøret og velbefindende kan opretholdes. Derfor skal vi nu træne klogt – vi holder afstand samt spritter hænder og maskiner af.

Vi glæder os til at se jer i Aktivt Velvære