beauty sun

En banebrydende nyhed inden for skønhedspleje. Oplev et solarium med en ny, enestående lysterapi, som giver en lækker og sund kulør og samtidig efterlader huden spændstig og silkeblød.

SÅDAN VIRKER DET
Hemmeligheden bag er et solarie med en helt ny og unik lyssammensætning, som består af både UV-lys og red-light. UV-A og B lys for en effektiv og skånsom bruning og som stimulerer hudens produktion af melanin og D-vitamin. Red-light, som stimulerer den naturlige dannelse af collagen og elastin, der reducerer rynker og sikrer en fugtmættet hud med et silkeblødt touch.

LYSTERAPI, DER GIVER SILKEBLØD OG FUGTMÆTTET HUD
Solbadning har mange biopositive effekter, bl.a. dannelsen af D-vitamin, der styrker kroppens immunforsvar, men også enkelte negative, især nedbrydning af Collagen, der giver huden styrke, og elastin der sørger for, at huden er elastisk.

Collagen lysterapi med den bølgelængde, der benyttes ved vores behandlinger, modvirker effektivt denne negative proces ved at stimulere hudens egenproduktion af både collagen og elastin, så huden bevares spændstig og de naturlige aldringstegn udsættes og begrænses.

Med Red-Light vil du opleve effekten af lysterapi umiddelbart efter hver behandling, ved at huden føles silkeblød og fugtmættet i modsætning til den trætte og udtørrede hudfølelse efter et traditionelt solbad. Samtidig vil din hud dufte neutral efter behandlingen.

Pris KUN 4 kr. (pr. minut)
Der betales med møntindkast (vi kan desværre ikke veksle i receptionen)

NYHED!
Køb dit solkort for 400,- i receptionen.