MASSAGE OG ZONETERAPI

Massage og Zoneterapi

Ren velvære eller hjælp til de anspændte muskler?

Få dybdegående oliemassage, zoneterapi eller akupunktur i Aktivt Velvære.
Her under kan du se priser, tider samt læse mere om de forskellige behandlinger.

Kontakt receptionen for tidsbestilling på tlf. 58561797.

Der kan købes Gavekort til de forskellige massagebehandlinger på vores webshop – klik her

Massage Priser:

Behandlinger Minutter Pris
Fysiurgisk Massage (Man/Tors Formiddag) 30 min.  / 45 min.  / 60 min. 250,- / 375,- / 500,-
Terapeutisk Fodmassage (Man/Tors Formiddag) 45 min. 375,-
Zoneterapi Første Behandling (Man/Tors Formiddag) 60 min. 500,-
Zoneterapi Efterfølgende Behandling (Man/Tors Formiddag) 45 min. / 60 min. 375,- / 500,-
Massage (Torsdag Aften) 30 min. / 60 min. 200,- / 385,-
Cupping behandling i fysioterapien (alle dage) 30 min. 299,-

* Alle tider er incl. kort afklarende samtale samt af + påklædning.
* Ved udeblivelse vil der blive opkrævet et beløb på kr. 200,-

 

Massage Tider:

Behandler Tider Behandling
Lene Mandag 9.00 – 12.00 Fysiurgisk Massage, Zoneterapi, Terapeutisk Fodmassage
Lene Torsdag 9.30 – 12.30 Fysiurgisk Massage, Zoneterapi, Terapeutisk Fodmassage
Cecilie Torsdag 16.00 – 20.00 Massage


Massage

Er du øm i musklerne efter hård træning, er du ved at komme dig efter en muskulær skade eller har du brug for at få kroppen helt ned i gear?
Massagen øger blodgennemstrømningen og forbedrer ilttilførslen til overspændte områder med ophobning af affaldsstoffer


Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er er en afspændende, dyb massage, der fjerner muskelspændinger og løsner myoser. Musklerne og det omkringliggende væv i det berørte område smidiggøres og blodtilførslen til området øges, hvilket giver øget tilførsel af ilt og næringsstoffer til musklens celler og nemmere udskillelse af affaldsstoffer. Ved den dybe og specifikke muskulære massage øges blodcirkulationen dybt inde i musklen, som  genopbygger sig selv hurtigere efter en skade eller overbelastning. Massagen fremskynder helingen af den skade, der allerede er tilstede og virker smertelindrende.

Massagen indledes med en kort afklarende samtale omkring dine symptomer og  de berørte områder, hvorefter massøren lægger en behandlingsplan ud fra dine symptomer og oplevelser, de berørte musklers placeringer og deres indbyrdes samarbejde og påvirkninger af hinanden. Behandlingen er derfor helhedsorienteret og ikke kun begrænset til den specifikke muskel, som du har ondt i ex. ved ømhed i nakken masseres både nakke, kraniekant, skuldre og øvre ryg. Efter massagen vil du opleve afspænding, formindskede smerter og øget bevægelighed og du kan få råd og vejledning om hvilke øvelser, stræk mv, som du evt. vil have stor gavn af for at undgå fremtidige spændinger i de berørte områder.


Triggerpunkts akupunktur

Fysiurgisk massage kan ofte med fordel kombineres med akupunktur i aktuelle triggerpunkter. Dette aftales med behandleren under massage behandlingen.


Terapeutisk fodmassage

Terapeutisk fordmassage er velvære helt ud til tåspidserne!! Pas godt på dine fødder – de skal bære dig igennem hele livet. Vores fødder bærer rundt på os mange timer om dagen, ofte indespærret i sko og der opstår hurtigt ømhed og spændinger i føddernes muskler og bindevæv. En god omgang terapeutisk fodmassage gavner hele kroppen. Massagen giver øget blodcirkulation, afhjælper trætte, hævede, ømme fødder og giver større bevægelsesfrihed i både muskler og led. Affaldsstoffer udskilles, muskulaturen afspændes og blødgøres og fodmassagen frigiver energi og velvære til hele kroppen. Det er ikke zoneterapi, men en reel massage af overfod, fodsål, hæl, tæer og underben. Massagen afsluttes med indsmøring af fødderne i nærende fodcreme, inden du sendes ud i hverdagslivet igen –  nu svævende på nye, lette fødder.


Zoneterapi

Zoneterapi er en behandling af dine fødder og underben. Zoneterapi er en behandlingsform, der baserer sig på idéen om, at alle dele af kroppen har hver sin reflekszone på fødderne. Der opstår let blokeringer og ubalancer i kroppen, der resulterer i sygdom og smerter. Ubalancer i kroppen kan være vanskelige at håndtere, men med zoneterapi kan man med tryk under fødderne gå ind og stimulere de enkelte reflekszoner. Det skaber en vekselvirkning gennem kroppen og fjerner energiblokeringer.  Det betyder at impulserne i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes og lymfe- og affaldsstoffer drænes væk – og kroppens selvhelbredende kræfter er sat i gang. Zoneterapi kan bl.a. afhjælpe fordøjelsesproblemer, gener ved astma, væskeophobninger, hovedpine/migræne, bihule- og mellemørebetændelser og hormonelle ubalancer. Zoneterapi kan bruges til at lindre akutte symptomer eller kroniske lidelser, men også til at forebygge og vedligeholde et godt helbred.

Zoneterapi er for alle uanset alder og køn – selv helt små babyer kan have gavn af zoneterapi. Første Behandling indledes med en afklarende samtale om dine symptomer, hvorefter zoneterapeuten lægger en plan og behandler dine fødder og underben. Derfor vil første behandling altid være 60 min. (500,-)
Der afsluttes med afslappende fodmassage og indsmøring af fødderne i nærende fodcreme samt 5 minutters hvile.

Cupping behandling

Cupping er en behandlingsform, som stammer fra Kina.
Behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne, og kan ud over at styrke immunforsvaret, også hjælpe dine muskler med at slappe af. Ved hjælp af kopperne, skaber man et vakuum, som virker ligesom dybdegående massage. Cupping anvender sugekopper der løsner bindevævet over muskulaturen op med det formål at øge blodgennemstrømningen i det udvalgte område.

Cupping kan anvendes mod en række problemstillinger.
Cupping og sugekopperne fremmer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer og forskynder helingen.

Nedenstående er blot nogle af de problemstillinger cupping kan være effektiv imod.

  • Hovedpine og migræne
  • Muskelømhed
  • Stramme og spændte muskler
  • Ledsmerter
  • Spændinger i ryg og nakke + myoser
  • Skinnebensbetændelse
  • Løberknæ og meget mere

Vi har 3 dygtige Fysioterapeuter som er uddannet i cupping massage.
Ønsker du at bestille tid til cupping kan du kontakte receptionen på 58561797 eller klikke ind på vores online/akut tidsbestilling her

Bestil din tid hos Signe, Trine eller Heidi