OM AKTIVT VELVÆRE

Om Aktivt Velvære

Aktivt Velvære har været her siden 2001.
Aktivt Velvære er et moderne og innovativt træningscenter. Vi tilbyder dig professionelle rammer til din træning, hvor både serviceniveau, faglighed, renlighed og vedligeholdelse er i højsædet.

Vores træningsudstyr består af TechnoGym’s brugervenlige maskinepark indenfor både styrke- og kredsløbstræning. LifeFitness står bag de topmoderne redskaber til cardiotræning. Ligeledes har vi afdelinger med det nyeste udstyr inden for både funktionel træning – Junglesport, funktionel crossfit sal  og cykling – E-Tenzor og VirtuPro. I forlængelse af din aktivitet her i centret, kan du benytte dig af vores wellness område, som består af sauna og dampbad. Du skal blot medbringe badetøj og et håndklæde, så er du klar til lidt  velvære i fredelige omgivelser med rolig musik.

Aktivt Velvære blev d. 21. september 2001 stiftet af Claus Bøgild Jensen ( Personlig Træner ), Charlotte Bøgild ( Kost- og livsstilsvejleder ) og to fysioterapeuter, Mette Nyberg og Thomas Harding Nielsen.

Missionen var klar fra start: Aktivt Velvære skulle ikke bare være endnu et fitness center! Målet var at lave et tværfagligt sundhedscenter, der ud fra en helhedsorienteret tilgang til sundhedsfremme, forebyggelse og behandling kombinerede motion, fysioterapi og behandling under ét og samme tag – og det er altid med udgangspunkt i en innovativ og professionel tankegang. Siden hen har centeret løbende udviklet sig både på motions- og behandlingssiden.Nyudviklet udstyr og tidens trends inden for træning er implementeret kontinuerligt, så centeret altid er tidssvarende, ligesom der er kommet flere grene til på behandlingssiden.

Resultatet er et succesfuldt koncept, hvor DU som medlem altid er i centrum, og hvor VI med en bred vifte af muligheder indenfor træning, fysioterapi, kostvejledning og andre behandlingsformer altid står klar med en effektiv løsning til, hvordan du får mere sundhed og velvære i din hverdag.

  • Tværfaglige helhedsorienterede arbejdsprocesser
  • Højt niveau af faglighed og professionalisme
  • Højt niveau af service og kundepleje
  • Høj kvalitet og standard i de fysiske rammer
  • Højt niveau af renlighed og hygiejne
  • Høj prioritering af miljøbevidsthed
  • Høj prioritering af innovation og udvikling
  • Resultatskabende indenfor al idræt både motionisten og eliteudøveren